Groepscursussen en rooster

6-weekse cursussen en 3-weekse intensieve cursussen:

- Basiscursus borstcrawl
- Level 2 cursus borstcrawl (die kun je later als vervolg doen, na de basiscursus, als je wilt)
- Cursus schoolslag (met je hoofd onder water)
- Cursus vlinderslag

Prijs per cursus: 225 euro (6 lessen van 1 uur), incl btw. De groepsgrootte in het zwembad is max 6 deelnemers en de groepsgrootte in 't Wed is max 8 deelnemers. Deze cursussen zijn zowel geschikt voor beginners als voor geoefende zwemmers. We bouwen de slag helemaal vanaf het begin op, stap voor stap. De enige vereiste is dat je met je hoofd onder water durft te gaan.

Rooster

Let op:
Ik ben deze website aan het samenvoegen met mijn bedrijf Swim in Balance, dat inmiddels in meerdere steden actief is. Er komen zoveel aanvragen! De aankomende cursussen (o.a. in Heemstede en Zandvoort) kun je daarom vinden op
www.swiminbalance.nl en je kunt je daar ook online inschrijven.

Tijdens de open water zwemcursussen neemt Free-up Swimming warme wetsuits (diverse maten) mee, die je kunt lenen (als je wilt) om te dragen tijdens de les.


——


Op de cursussen zijn deze voorwaarden van toepassing.

Om je aan te melden voor een cursus, stuur een bericht, en geef aan welke cursus je zou willen doen en welke tijden voor jou geschikt zijn. Dan stelt Free-up Swimming de groepen samen en krijg je snel een bevestiging.
Hieronder kun je voorbeelden zien van de manier waarop je volgens de Shaw Methode de slagen leert. Dit kan leuk zijn om te bekijken, om alvast een idee te krijgen. Er is geen geluid bij de videos.

Crawl

Schoolslag

Vlinderslag

Cursusmarkt Haarlem