Nooit leren zwemmen?

Sommige volwassenen heb om wat voor reden dan ook nooit leren zwemmen. Free-up Swimming verheugt zich er op om je dan les te geven! Niet alleen is het veiliger om te kunnen zwemmen, het is ook een heerlijke en gezonde sport waar je veel plezier van zult hebben. Misschien ben je opgegroeid in een land waar dit niet gebruikelijk was, maar zou je het eigenlijk graag willen kunnen.

Ik (Esther Visser) geloof dat mensen nog op elke leeftijd kunnen leren zwemmen. Er komen regelmatig pensioengerechtigde mensen op les die voor het eerst willen leren zwemmen, en zij pakken het prima op. Het heeft vooral met je eigen instelling te maken.

We beginnen heel rustig, met lopen in het water en leren drijven, zodat je je al snel veilig zult voelen. Daarna zul je verschillende basisbewegingen in het water aanleren, die je een goede basis geven om daarna de schoolslag of de borstcrawl te leren. Voordeel van de Shaw Methode is, dat het heel gezond is voor mensen met nek- of rugklachten. Mocht je deze hebben, dan kun je dus zonder problemen meedoen en zul je merken dat de oefeningen weldadig voor je rug zijn.

Je kunt er voor kiezen om individuele lessen te nemen, zodat je steeds alle aandacht krijgt, of je kunt deelnemen aan een groep: een 10-weekse groepscursus 'Learn-to-swim'. Deze kost 375 euro in totaal en gaat door als er 3 of meer aanmeldingen zijn. Zodra er een groepje compleet is kunnen we beginnen, op elk moment in het jaar. Privélessen kunnen gepland worden op een moment dat het jou goed uitkomt.

Komende cursus, op zondagavonden:
11 maart 20.45
18 maart 20.45
25 maart 20.45
8 april 20.00
25 april 20.00
29 april 20.00
6 mei 20.00
13 mei 20.00
27 mei 20.00
3 juni 20.00

Stuur een berichtje als je interesse hebt in deze lessen.