Privéles Shaw Methode

Persoonlijke coaching kan met name geschikt zijn voor mensen die graag op een intensieve manier hun zwemtechniek willen verbeteren of een nieuwe slag willen aanleren. Misschien heb je een specifieke vraag, zoals de beenbeweging bij de crawl, of de ademhaling bij de schoolslag.

Free-up Swimming kan je een persoonlijke 'swim-check' aanbieden, met video-registratie en passend advies over welk vervolgtraject of training voor jou de beste route zou zijn. Hiervoor is een losse les van 60 minuten heel geschikt. Deze lessen zijn ofwel binnen ofwel buiten mogelijk, afhankelijk van het doel waarvoor je komt.

Het is ook mogelijk om op deze persoonlijke manier een 6-weekse cursus te doen en met de luxe van de volledige aandacht van de leraar een nieuwe slag aan te leren.

Op dit moment krijgen we de meeste aanvragen van zwemmers die graag een goede crawl techniek willen leren in aanloop naar bijvoorbeeld de Cityswim of een triatlon. Hiervoor is het aan te raden om eerste een aantal lessen in het zwembad les te nemen om heel specifiek op de techniek te kunnen focussen en daarna een aantal lessen buiten te boeken. Dit kan heel goed in een serie privé- of duolessen.

Bekijk hier de beschikbare lestijden en neem contact op om je lessen te boeken.

Cursusmarkt Haarlem